Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Het komt door die chemo, met dat gif in mijn kop kan ik minder hebben

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week maakt hij een uitje naar de Pannenkoekenboot met zijn vrouw en kinderen.

11 reacties

 • Sunny Anders

  2 maanden geleden
  Prachtig geschreven, kort maar krachtig staat alles op papier: de 'goede raad' van anderen, een vrouw die óók op haar tandvlees loopt en de kinderen... je zal toch zo jong afscheid moeten nemen van elkaar. Ik denk opeens aan een Jan Rot die vrolijk samen met zijn dochter vertelde dat ze zonder verslavingen, zwangerschappen en weglopen (cynische humor, top!) haar schooldiploma had gehaald. Hij zong nog lollig: 'voorbij gaat de tijd' uit 'Morgen ben ik de bruid' van W. Alberti. Soms té snel imho..
 • Dave de Gruiter

  2 maanden geleden
  Leuk en eerlijk verhaal. Mooi verwoord.
 • Josef De Sutter

  2 maanden geleden
  Dag Jan, Maakte kennis met jou op een expo in Rotterdam (door Antoinette en Trudy) Je zong er een paar mooie liedjes, met begeestering. Die wil ik nog zien, horen dacht ik. Dat gaat gebeuren ook, ook al is het ver. Ik duim voor je gezondheid, Jef De Sutter Koolskamp Belgie
 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  Veel sterkte Jan, we denken aan je!
 • janneke janssen

  2 maanden geleden
  Met veel plezier lees ik de columns, heb bewondering hoor. Voor je doorzettingsvermogen en je kijk op het geheel. Op het toneel is hij een ras echte entertainer, die de zaal muisstil krijgt met soms een traan. Hou vol Jan, ik geniet nog steeds van je optreden, twee in het verschiet voorlopig, verheug mij er op.