Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

Iedereen die ik tegenkom, krijgt alles over mijn kleinzoon te horen

ColumnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week viert ze de verjaardag van haar kleinzoon.

6 reacties

 • R.L. Jelgerhuis

  2 maanden geleden
  Ik ben (nog) geen oma, maar smelt van jou columns over Spencer. Ik kan me jouw trots en liefde voor jouw kleinzoon denk ik goed voorstellen en hoop dat ik dat ook ooit mag beleven! Mijn kinderen zijn 20 en 24, dus technisch gezien zou het al moeten kunnen, haha! Geniet! :)
 • Ron v

  2 maanden geleden
  Net gelezen. Mooi
 • Ron v

  2 maanden geleden
  Ik ga er morgenochtend met een heerlijke cappuccino uitgebreid voor zitten wanneer de fysieke editie voor me op de ontbijttafel ligt. Ik kan niet wachten. Overigens opa en papa worden is ook heel mooi Gerda. Opa werd ik 15 jaar geleden, papa 3 jaar geleden. Ron Veer
 • M Verhoeks

  2 maanden geleden
  Prachtig verwoord. Heleen in mijn krant is zó fijn ! Héél blij mee
 • S. van Beijnum

  2 maanden geleden
  Godallejezus wat ben jij een heerlijke oma Heleen, dankjewel voor het delen van deze schitterende bladzijde uit je leven.