Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Iemand van het ANP mailde dat zij het ‘Grote Nieuws’ graag als eerste horen: kalm aan, mensen!

ColumnMuzikant en Mezza-columnist Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze keer denkt hij na over het werk dat hij nalaat. Deze column schreef hij voordat hij het slechte nieuws te horen kreeg dat hij naar verwachting nog maar enkele weken te leven heeft.

17 reacties

 • Van der

  4 maanden geleden
  Geniet nog van de tijd die nog rest maak er wat van hopelijk duurt het toch nog langer sterkte voor de fam
 • Duijzers

  4 maanden geleden
  Jan, bedankt voor je mooie vele vertalingen de afgelopen jaren, hopelijk zonder teveel pijn naar de onvermijdelijke eindstreep.. Hallelujah bedankt!
 • Bos - vijn

  4 maanden geleden
  Love of my life, even horen, en zien ❤️
 • W Huisman

  4 maanden geleden
  Ik wens je toe dat je nog een mooie tijd met je gezin hebt. En sterkte voor wat komen gaat. Jeannette
 • Bakker

  4 maanden geleden
  Lieve Jan Jaren geleden was ik bij een voorstelling van jou in Leusden . Kleine zaal en erg bedompt . Maar de mooie treffende songs van jou . Blije en emotionele en ook om te lachen . Dat komt door jouw byzondere STEM .Jan . Wat heb ik genoten .en zag dat jou ook doen . Je mag trots zijn op je leven!! Zal vaak jou herinneren . Je bent een KANJER . LIEVE MAN .. GENIET VAN DE RESTEN### VAN HET LEVEN.@! DAT DUURT MAAR EVEN. ANS