Presentator Beau van Erven Dorens (51) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17).
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Beau van Erven Dorens (51) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17). © Jeanette Huisman

Ik hou niet van grote goede doelen, ik vraag me altijd af waar dat geld heen gaat

ColumnBeau van Erven Dorens schrijft in weekendmagazine Mezza wekelijks over zijn persoonlijk leven. Deze week over grote en kleine goede doelen.

91 reacties

 • Jelle Klinge

  2 maanden geleden
  Vergeet niet dat je die mensen ook betaald als je aan die achterlijke loterijen meedoet, die veel "schenken" het is een kliek in NL dat dit geld opstrijkt. Ik geef niks aan goede doelen, ik geef liever zelf wat weg of lever een dienst/hulp.
 • nicole ruijter

  2 maanden geleden
  Ik geef alleen maar een doe een wens, daar doe ik zelf ook wat en dat kost ook aardig wat centjes, geeft niet want ik heb het er voor over, het is geweldig om een zeer ziek kind te zien lachen en genieten heel vaak voor de laatste keer in hun leven.
 • Joke De kreij

  2 maanden geleden
  Heel herkenbaar, vond het heel leuk!
 • Legerstee

  2 maanden geleden
  Beau, dit was lang geleden, heb je erna nog dergelijke aanbiedingen gehad van grote goede doelen organisaties
 • D. van Egmond

  2 maanden geleden
  Zo helemaal met je eens! Daarom steun ik de Mama’s maandelijks en regelmatig Wieke Biesheuvel. Allebei projecten waarbij je weet dat het geld goed genut wordt.