Daan Rot-de Launay (46) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot. Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (14).
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Rot-de Launay (46) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot. Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (14). © Manon van der Zwaal

Ik moet Wolf helpen bij het loslaten, samen halen we zijn hand uit die van Jan

ColumnDaan Rot-de Launay (46) was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot, die in april overleed. Deze week vertelt ze over de momenten direct na het overlijden van Jan.

13 reacties

 • Ria Stevens

  4 weken geleden
  Lieve Rotjes. Door mee te mogen kijken en lezen in jullie leven maakt dat de dood een wezenlijk onderdeel van het leven wordt (is). Zo mooi en sereen. Jan leeft voort in jullie. Sterkte lieve Daan en jullie prachtige kids Elvis Rover Wolf En Maantje Piet . Dikke knuffels Ria Stevens
 • Inne Riemsdijk-de Wolf

  4 weken geleden
  Moest een traantje weg pinken.Ik werd weer helemaal teruggezet in het moment dat ik het zelf meemaakte.Maar wat heb je het mooi geschreven.Weet dat Jan altijd rondom jullie is.
 • L. Koenraad

  4 weken geleden
  Mooi geschreven Daan, met zelfs postuum dank aan Jan voor de "link" van goedkope uitvaart. Wij met een 'netwerk' van een handvol hebben ook geen behoefte aan dure uitvaarten met toeters en bellen en hoe goed kan ik me vinden in de tekst ‘Niet mijn mooiste trui hoor, dat is zonde.’, want onze beste kleren en spullen kunnen anderen nog blij maken en het is nog duurzaam ook.
 • riekie dek-keijzer

  4 weken geleden
  Heel ontroerend. Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe.
 • Miedema

  4 weken geleden
  Jan is niet meer daar waar hij was maar overal waar jullie zijn 🙏🏼.