Daan Rot-de Launay (46) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot.Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (11) en zoons Rover (17) en Wolf (14).
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Rot-de Launay (46) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot.Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (11) en zoons Rover (17) en Wolf (14). © Manon van der Zwaal

Ik voel mij van alles, maar ongehuwd voel ik mij niet

ColumnDaan Rot-de Launay (46) was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot, die in april overleed. Deze week ‘viert’ ze haar trouwdag in Frankrijk. 

14 reacties

 • Dre Haas

  1 maand geleden
  Hoe lief bedoeld, maar termen als "sterkte", "hou je haaks" enz., het is gemakkelijk gezegd. We draaien ons om en gaan weer door met onze werkelijkheid. Aan de personen, die in jouw rauwe werkelijkheid zitten, heb je het meest. Samen huilen, samen lachen. Koester die mensen.
 • marianne Hoogendam

  1 maand geleden
  lieve Daan, zij die wij liefhebben en verloren zijn niet meer waar zij waren maar zijnaltijd waar wij zijn.. Jan heeft meegereisd, onzichtbaar in jullie hart .Hij heeft het ook gevierd jullie trouwdag en je gesteund in je dappere reis naar het buitenland met jullie liefdeskinderen . Soms moet je eventjes vertrekken al is het maar voor één moment zodat je elders kunt ontdekken dat je thuis gelukkig bent. Je bent een dappere vrouw en een voorbeeld voor jullie kinderen. Rouwen is een reis .
 • Mine-cher

  1 maand geleden
  Lieve mw. Rot, ik vind het bewonderswaardig hoe u het allemaal doet. Het leven vieren. Ondanks uw pijn. Want ik denk wanneer u diep in uw hart kijkt. De dag onder uw dekbed had willen doorbrengen.( aanname) Ik vind het belachelijk dat u dit etiketje krijgt opgeplakt. Zo zie ik dit namelijk. Bij deze kwestie. Bij de zorg,onderwijs etc etc. Schiet mij altijd een ding te binnen. "Op maat" Kijken naar een individu. I.p.v naar de grote massa Want ieder mens is toch anders. En uniek.
 • Gosman

  1 maand geleden
  Super stoer en sterk dat je dit doet! Zijn geen zware stukken die je schrijft maar juist hoe je er met een positieve manier mee omgaat! De dood is überhaupt een onderwerp waar bijna nooit over gesproken wordt. Het gaat jullie goed.
 • Therese Weijdt

  1 maand geleden
  Lieve Daan vreemd dat ze er niet bij zetten weduwe van Jan Rot ik ben al 35 weduwe Ook bij het nieuwe aanvragen paspoort staat er nog steeds weduwe van.ik gebruikt ook nog steeds Mijn overleden man zijn naam, maar je red het wel met je andere Rotjes Veel groetjes en denk ook eens aan jezelf