Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Ik wist dat hij voortschrijdend alzheimer had, maar dit hakt erin

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week wordt hij gebeld om bij de uitvaart van theaterbaas Hummelinck te zijn.

20 reacties

 • jan van Blitterswijk

  6 maanden geleden
  De dood is een akelig iets en wil het daarom zolang mogelijk verre van mij houden. Helaas heb ik het hierin niet alleen voor het zeggen.
 • Brunings

  6 maanden geleden
  Alleen maar liefde♥️
 • Anna Beek

  6 maanden geleden
  Wow . Mooi . En idd de glimlach staat op mijn gezicht
 • Ad Okkerse

  6 maanden geleden
  Prachtig verwoord weer en zelfs bij zulk treurig nieuws weet Jan een glimlach op je gezicht te toveren. De dood hoort net zo sterk bij het leven als geboren worden, maar daar kunnen we met z'n allen toch heel krampachtig mee omgaan. Jan laat gewoon zien hoe het ook kan. Met humor, met liefde en respect voor iedereen. Bijzonder leerzaam, vertederend en een baken van fatsoen in deze tijd van egoïsme en haat en nijd.
 • Tom van Wijk

  6 maanden geleden
  @al de reacties op mijn inzending terzake. Uiteraard is het mijn persoonlijke mening. Ik respecteer ook ieders invalshoek inzake zijn overigens uitstekende columns, maar mag ik het niet begrijpen dat Jan dit zo etaleert? Natuurlijk past respect voor zijn carrière,net zoals de drive en kunst die Jan al zijn hele leven uit. Ben zelfs een fan! Ik zou het alleen anders doen…gelukkig is iedereen verschillend. Excuseer als ik Jan en lezers tekort deed. Waarvan acte! Kop op Jan! Bonne chance