Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Op mijn sterfbed zal niemand zeggen dat ik harder had moeten werken

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week geniet hij van een ‘klungeldag'.

4 reacties

 • Hoegen

  1 jaar geleden
  Man hoe kom je er door, de hele dag. Hoe vaak ik niet gedacht heb was ik maar dood maar dat lees ik bij u niet. Ik had er later spijt van maar het is zo zwaar en ik ben zo blij voor u dat u niet alleen woont. Ik ga nu goed, weliswaar achter de rollator, met luchtbanden, dat wel, de hond uitlaten en maar liefst 5 wandelingen. Boodschappen doen, het lukt, maar zo vaak zo moe. En ik heb geluk gehad denk ik als ik uw geworstel lees. Geniet van uw gezin en hondje. En vooral, wees trots op uzelf.
 • Piet van Dam

  1 jaar geleden
  Jan we zijn bij je optreden in Alphen aan den Rijn geweest. Geweldig wat jij ons voorschotelt aan wijsheden in je teksten. En wat een krachtig optreden uit je zieke lijf. Wij wensen je nog vele avonden waar je mensen blij kan maken en jij je voldoening en medicijn uit kunt halen. Het was waardevol je op deze manier te leren kennen.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Nou,Dingemans,ik heb ze allemaal gelezen, maar dit is tot nu toe de beste. Overigens ken ik Jan zijn teksten vrij goed, ik zou ze eens Googlen. Sommige zijn echt wonderschoon 👍🙂
 • Dingemans

  1 jaar geleden
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik u van naam ken. Maar nooit is er iets geweest waardoor ik u ben gaan volgen. Dat kan. Je kunt onmogelijk elke BN-er aardig vinden of interessant. Maar dit is het eerste stukje wat ik van u lees en het raakte me. Misschien ook door de lichte cynische humor. Ik wens u nog vele vele fijne klungeldagen toe! Enne sterkte met dit proces.