Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Terwijl ik zo zwak werd dat ik met chemo moest stoppen, maakte de kanker zijn werk af

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week vertelt hij over de dag dat hij hoorde dat hij korter te leven heeft dan verwacht. Deze column schreef Jan Rot twee weken voor zijn overlijden. Volgende week verschijnt nog één column van zijn hand, daarna neemt zijn vrouw Daan de columns over.

115 reacties

 • M.F.H. Tonnon

  2 maanden geleden
  Wat een kanjer als je zo omgaat met de toekomst op een kort termijn. Chapeau voor wat je nalaat voor alle mensen die deze rollercoaster meemaken...veel liefde voor je vrouw en kinderen. Sterkte familie en vrienden. 🖤
 • A. Kakerken

  2 maanden geleden
  och lieve Jan ik hield al zo lang van je. Rust in vrede maar dat staat vast.
 • Den Boer

  2 maanden geleden
  Ik ga je missen lieve Jan. Vooral je geschreven zinnen van betekenis. Gecondoleerd Daan en kinderen en allen familie. Sterkte in de verwerking, van dit enorme verlies.
 • Arthur Brandenburg

  2 maanden geleden
  Gecondoleerd Daan, kinderen en familie … heel veel sterkte en kracht toegewenst met jullie verwerking!
 • Johanna Bouwknecht

  2 maanden geleden
  Ik denk dat we in goere overflakkee de laatste show hebben gezien ontroerend toen jan rot zei we stoppen het gaat niet meer . Wat een kanjer die man . De familie heel veel liefs en sterkte voor de komende tijd.