Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (35). Ze is moeder van Olivia (29) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (35). Ze is moeder van Olivia (29) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

Tip voor kidnappers: zorg dat je een nep-ouder in je telefoon hebt om je verhaal te bevestigen

ColumnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week gaat ze naar Londen met haar kleinzoon en dochter, maar op het vliegtuig stappen gaat niet zonder problemen.

13 reacties

 • Huub Schaeks

  2 maanden geleden
  Ik ben benieuwd wat de reactie van Mw Royen zou zijn als haar kleinkind was ontvoerd en aan een controle was ontsnapt. Ik voel mij gerust dat wij in Nederland zo iets kennen als: "allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. 
 • Gerard Jansen

  2 maanden geleden
  Tip, gewoon kerstinkopen in Nederland doen. Beter voor het milieu en de middenstand.
 • P. Brandsma

  2 maanden geleden
  Mevr. Van Rooyen moet zich doodschamen met haar bekende Nederlanders gedrag. De marechaussee doet gewoon haar werk. Bekend of niet.
 • Dolly J. de Groot

  2 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Wel een beetje erg veel arrogant ‘Luister,’ zeg ik. ‘Ik ben Heleen van Royen en dat zijn mijn dochter en mijn kleinzoon. Mijn schoonzoon heeft ons net weggebracht. Waarom houdt u ons tegen?’ ‘Ik ken u niet. U kunt wel van alles zeggen. We moeten dit eerst uitzoeken.’ Geheel terecht besluit voor ieders veiligheid.
 • Mandy Harrison

  2 maanden geleden
  Denkt mevrouw van Rooijen dat zij de dans kan ontspringen omdat ze bekend is? Mijn man werkt ook bij de Marechaussee bij de ferry naar Engeland (niet douane zoals vermeld, doe je huiswerk) Het is juist belangrijk dat er controles worden uitgevoerd. Wat wil je met dit stuk bereiken? Schaamteloos wat mevrouw van Rooijen hier neerpent. En een scène trappen, wees blij dat je dat juist niet gedaan hebt.Daar raken zij niet van onder de indruk. Afkoelen in cel zou zomaar het gevolg kunnen zijn geweest