Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

We willen allemaal gezond tachtig worden, maar zo gaat het niet

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week neemt hij een beslissing over zijn behandeling.

39 reacties

 • van der Mijn

  4 maanden geleden
  Sterkte Jan. Ik hoop dat je de goede beslissing neemt.
 • greetje bavius

  4 maanden geleden
  Lieve.lieve Jan,Daan en de kinderen, Heel veel sterkte kracht en liefde toegewenst ! liefs greetje bavius maassluis.
 • Christiane van der Vis

  4 maanden geleden
  Ik wil ook graag gezond en wel 80 worden maar dat mag niet van Den Haag. De AOW-ers moeten zo snel mogelijk het graf in, dus flink korten op ze en ze overal de schuld van geven!
 • Robert Bouma

  4 maanden geleden
  Ik wens je veel sterkte en dat je weer wat opknapt zonder die vervelende chemotherapie. En wie weet is je meer tijd gegund dan dat jaar. Geniet zoveel je kan en doe lekker waar jij je het best bij voelt, ondanks de mensen die het nodig vinden commentaar te leveren. Ik geniet wel van jou in ieder geval, je bent een bijzondere man. Ik hoop nog heel lang die mooie, stralende lach van je te zien. Zet 'm op, Karin te Groningen
 • Jos Wesseling

  5 maanden geleden
  Jan heeft er waarschijnlijk zelf niets aan, maar iedere keer na het lezen van zijn column, ben ik vast besloten om uit het leven te halen wat er in zit. Het kan zo maar ineens 180° anders zijn. Hou vol Jan.