Daan Rot-de Launay (46) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot. Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13).
Volledig scherm
Daan Rot-de Launay (46) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot. Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Weduwe Jan Rot neemt column over: ‘Leven nog enorm in onze bubbel, de kinderen en ik’

Drie weken na zijn dood neemt Jan Rots weduwe Daan zijn column over in ons tijdschrift Mezza. ,,Ik moet steeds huilen als ik aan de column werk.’’

22 reacties

 • Liesbeth Stevens

  5 dagen geleden
  Respect en dank dat je verder wilt gaan met schrijven ! Zo hoeven we niet helemaal los te laten Maar koesteren en waarderen en dankbaar zijn voor wat was. Want bijzonder was hij dus om nooit te vergeten !
 • Margreet Stienen

  6 dagen geleden
  Wat heb je mooi beschreven jullie laatste dagen met jullie maatje en vader, ik werd er emotioneel van.
 • marga boswijk-bots

  2 weken geleden
  Warm en koud tegelijk , lieve Jan, prachtig
 • Jacqueline Buijsrogge

  2 weken geleden
  Dappere Daan!
 • Gillisse

  2 weken geleden
  Dat je zo geraakt kan zijn door het overlijden van iemand die je nooit ontmoet hebt. Maar door zijn werk en columns toch hebt leren kennen. Droevig dat hij ze zelf niet meer kan schrijven. Maar ik ben blij dat hij door de columns van zijn vrouw nog een beetje blijft. Ik kijk ernaar uit deze te lezen. Dapper en mooi dat zij dit gaat doen!