Advocaat: MH17-verdachte is onschuldig, wil naar rechtbank komen

VIDEOOleg Poelatov, een van de vier verdachten in het MH17-proces, stelt ‘niets te maken hebben gehad met het vervoeren van een BUK-raket in Oekraïne’. Hij zegt ook ‘niets te maken te hebben gehad met het neerhalen van vlucht MH17 en weet ook niet wat er wel is gebeurd’.  Hij wil wel komen verklaren in de rechtbank in Schiphol.

 1. Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)
  Play
  VIDEO

  Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft slechts 750 dollar (zo’n 644 euro) aan inkomstenbelasting betaald in 2016, het jaar dat hij de presidentsverkiezingen won. Dat meldt The New York Times. De krant heeft inzage gekregen in zijn belastingaangiftes over de afgelopen twintig jaar. De Democratische presidentskandidaat Joe Biden zet als reactie Trumps belastingen tegenover dat van de ‘gewone’ Amerikaan.
 2. Opluchting overheerst na levenslange celstraffen MH17-verdachten: ‘Eind aan alle twijfels’
  PREMIUM
  met video

  Opluchting overheerst na levenslan­ge celstraf­fen MH17-verdachten: ‘Eind aan alle twijfels’

  Precies acht jaar en vier maanden na de ramp met vlucht MH17 heeft de rechtbank drie van de vier verdachten veroordeeld tot levenslange celstraffen. Zij zijn verantwoordelijk voor de inzet van een Russische Buk-raket waarmee het vliegtuig werd neergeschoten en de moord op 298 inzittenden. In de schaduw van eeuwigdurende rouw en verdriet overheersen gevoelens van opluchting en gerechtigheid.