Volledig scherm
© EPA

Extra show Floor Jansen met Nightwish in Ziggo Dome

De Finse metalband Nightwish staat volgend jaar november niet één maar twee keer in de Ziggo Dome. Het eerste concert is al volledig uitverkocht, zo maakte de Nederlandse frontvrouw Floor Jansen gisteren bekend in Pauw. ,,We komen gewoon nog een keer", aldus de zangeres. De extra show is op 23 november 2020. De kaartverkoop is direct begonnen.

Floor Jansen was afgelopen seizoen een van de deelnemers van het populaire NPO 1-programma Beste Zangers. Hierin maakte ze grote indruk met haar vertolking van nummers van andere bekende Nederlandse artiesten. Vooral haar cover van Phantom Of The Opera, een duet met Henk Poort, kon op veel lof rekenen onder de kijkers.

In januari geeft Floor een reeks intieme soloconcerten in theaters door heel Nederland. Deze zijn inmiddels allemaal uitverkocht.

  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’