anp
Volledig scherm
© anp

Go Back To The Zoo stopt ermee

De Nederlandse band Go Back To The Zoo heeft de handdoek in de ring gegooid. Op Facebook laten de leden van de band, Cas Hieltjes, Teun Hieltjes, Lars Kroon, Bram Kniest, weten dat ze door zullen gaan met de nieuwe naam St. Tropez.

 1. Berget Lewis kan wel door de grond zakken nadat ze act met 35 jaar ervaring ‘geen professional’ noemt
  video

  Berget Lewis kan wel door de grond zakken nadat ze act met 35 jaar ervaring ‘geen professio­nal’ noemt

  878.000 kijkers zagen gisteravond hoe Berget Lewis een pijnlijke opmerking maakte in Secret duets. De zangeres wist zeker dat de onherkenbare persoon achter de muur geen professionele zangeres was en schaamde zich behoorlijk toen het om een act bleek te gaan die al 35 jaar in het muziekvak zit. ‘We gaan haar heel lang pesten’, belooft Richard Groenendijk vandaag op Instagram.
 2. De werkwijze-Rietbergen: ‘Wil jij tourmanager van Marco Borsato worden? Dan verwacht ik beloning in natura’
  PREMIUM

  De werkwijze-Rietbergen: ‘Wil jij tourmana­ger van Marco Borsato worden? Dan verwacht ik beloning in natura’

  Naaktfoto’s over de mail, dubbelzinnige grapjes en aandringende berichtjes: zo ging muzikant Jeroen Rietbergen te werk bij de vrouwen die hij benaderde, vertelt een van hen tegen het Nederlandse AD. ,,Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.’’