Volledig scherm
Janet Jackson © EPA

Janet Jackson houdt het niet droog op het podium

Tijdens een concert in Houston wist Janet Jackson het dit weekeinde niet droog te houden. De zangeres barstte in tranen uit na het nummer What About, dat gaat over huiselijk geweld. 

Op verschillende fanvideo's die bezoekers van het concert op social media plaatsten, is te zien hoe Janet haar handen voor haar ogen slaat na afloop van het nummer. ,,Dit gaat over mij", zegt ze daarna, wijzend naar zichzelf.

Alhoewel het nummer uit 1997 komt, staken na Janets emotionele moment op de bühne geruchten op dat haar tranen iets te maken zouden hebben met haar scheiding van Wissam Al Mana, de vader van haar negen maanden oude zoontje Eissa. 

Zaak bij de rechter

Janet heeft zich maar één keer uitgelaten over de breuk, in een korte video waarin ze haar tournee aankondigde. ,,De zaak ligt bij de rechter en verder is het in Gods handen", zei ze toen.

Het management van Janet wilde geen reactie geven op vragen van de Amerikaanse zender ABC

De zangeres droeg het optreden in Houston op aan de slachtoffers van orkaan Harvey. Vlak voor het concert bezocht ze samen met haar broer Randy een noodopvang voor evacués. Ze kondigde aan de opbrengst van het concert te doneren aan de hulporganisaties. 

Volledig scherm
Zangeres Janet Jackson bezoekt met haar broer Randy Jackson een opvang voor slachtoffers van orkaan Harvey. © REUTERS