Volledig scherm
Dizzee 'Bonkers' Rascal. © getty

Keane en Dizzee Rascal naar Pukkelpop

Pukkelpop heeft vandaag een reeks nieuwe namen bekendgemaakt. Onder meer Dizzee Rascal, Of Monsters and Men en Keane komen in augustus naar Hasselt.

Sinds 10.00 uur loopt de Pukkelpop-voorverkoop voor festivalgangers die een ticket voor de rampzalig verlopen en voortijds afgeblazen editie van Pukkelpop 2011 kochten. Tegelijk maakt de organisatie van het festival een hele reeks nieuwe namen bekend.

Op vrijdag 17 augustus komen Keane - bekend van onder meer 'Spiralling', 'Everybody's Changing' en 'This Is the Last Time' - de Britten van Maximö Park, de Welshe reggaecoreband Skindred en Blood Red Shoes naar Pukkelpop.

Slotdag
Daags voordien zijn onder andere Of Monsters and Men en Lianne La Havas erbij, net zoals The Jezabels en The Computers. Dizzee Rascal ten slotte mag op slotdag zaterdag komen opdraven, een dag waarop ook P Money en Dry The River komen spelen.

De 'presale' voor mensen die een ticket voor de vorige editie hadden startte vandaag en loopt nog tot en met vrijdag. De reguliere voorverkoop start op 14 mei, vanaf 6u. Combitickets kosten 155 euro, een dagticket 79 euro. Voor meer info kunt u terecht op de website van Pukkelpop.