Volledig scherm
De nieuwe K3. Van links naar rechts: Marthe de Pilleceyn, Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer. © ANP Kippa

Klaasje opgelucht dat K3-finale erop zit

De Nederlandse Klaasje Meijer is blij dat de K3-finale erop zit. De nieuwe blonde K3-zangeres die Josje Huisman zal opvolgen in het meidentrio slaakte na afloop van de finale van K3 zoekt K3 een zucht van verlichting.

Volledig scherm
Klaasje © BELGA

,,Een gekkenhuis, ik ben vooral opgelucht dat het nu voorbij is. Er gaat van alles door me heen, ik besef me dat mijn leven nu compleet gaat veranderen", aldus de Amsterdamse student Klassiek Conservatorium. Domineesdochter Klaasje (20) kan de keuze van het publiek en de jury alleen maar waarderen. ,,Het publiek heeft gekozen en dat is het allerbelangrijkste. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst."

Klaasje is blij met de Vlaamse Hanne Verbruggen en Marthe de Pilleceyn als nieuwe collega's. De drie gelukkige winnaressen vormen de nieuwe K3 en zongen aan het einde van de finale de single 10.000 luchtballonnen in de vernieuwde iconische regenboogjurkjes. Meteen na afloop werd het trio bestormd door de pers en gaven ze rond middernacht nog een persconferentie.

Hun leven zal drastisch veranderen. Zaterdag hebben ze al een fotoshoot. Ook gaat de nieuwe K3 een cd inzingen. Over twee weken beginnen de nieuwe meisjes van K3 aan een tournee door Vlaanderen en Nederland. Tijdens de tour nemen Karen, Kristel en Josje afscheid en stellen ze de  nieuwe K3 voor.

Volledig scherm
© ANP Kippa
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement