Maroon 5 crasht bruiloften voor videoclip Sugar

VideoVoor de opnames van hun nieuwe videoclip verraste de Amerikaanse band Maroon 5 willekeurige bruidsparen op hun receptie met geïmproviseerde optredens. Het resultaat: zeven totaal dolgelukkige kersverse echtparen, die ook nog eens de hoofdrol spelen in de nieuwe videoclip Sugar.

Volledig scherm
Zanger Adam Levine noemt de reacties van de bruidsparen buitengewoon © AFP

,,We gaan door Los Angeles rijden en stappen bij elke mogelijke bruiloft binnen," zo introduceert zanger Adam Levine hun nieuwste single Sugar. ,,Het zal geweldig zijn."

De band doet in totaal zeven bruiloften aan. ,,Het was een buitengewone ervaring", zegt Levine in een persbericht.

,,Ik had geen idee dat ik zou worden beïnvloed door de overweldigende reacties die we ontvingen van de koppels en de gasten. In staat zijn om een onvergetelijke ervaring voor meerdere personen te creëren, was het hoogtepunt van dit alles."

Oude vriend
De clip is begin december opgenomen en deze week naar buiten gebracht. Voor de clip werkte de populaire band samen met regisseur David Dobkin, maker van de film Wedding Crashers en een oude vriend van de zanger.

De band scoorde drie jaar geleden haar grootste hit tot nu toe 'Moves Like Jagger', wat de eerste nummer 1-hit voor de band in Nederland was.