Volledig scherm
Beyoncé © AP

Muziek Canadese punkband onbedoeld op plaat Beyoncé

Fans die de vinylplaat van Beyoncé's album Lemonade hebben gekocht, staat mogelijk een verrassing te wachten. Op één kant van de plaat is per ongeluk muziek van de Canadese punkband ZEX terecht gekomen. Volgens de platenmaatschappij van de zangeres is er tijdens het persen van de vinylplaat iets misgegaan.

,,Door een menselijke fout in de fabriek in Duitsland, die door Sony wordt gebruikt om de vinylplaten te persen, heeft een aantal platen van Lemonade op de A-kant de muziek van de Canadese punkband ZEX", zo liet Columbia Records in een reactie op berichtgeving in The New York Post weten. ,,Beyoncé noch ZEX waren op de hoogte of verantwoordelijk voor de fout", benadrukte de platenmaatschappij die vervolgens excuses aanbood.

Punkband ZEX kon de vergissing wel waarderen en schreef op zijn Facebookpagina: ,,Ze hebben ons een exemplaar van de plaat beloofd!"

Fans die een verkeerd gedrukte vinylplaat hebben gekocht, krijgen hun geld terug of kunnen de plaat omruilen voor de juiste versie van Lemonade.