Volledig scherm
Rammstein. © ANP

Rammstein in 2013 in Nijmegen en op Werchter

Het festivalseizoen is nog maar net afgelopen, of Rock Werchter heeft met Rammstein al zijn eerste headliner voor de volgende editie al prijsgegeven. De heren van Rammstein treden aan op het hoofdpodium. Behalve de Main Stage zijn er net zoals dit jaar de Pyramid Marquee en The Barn.

De Duitse band doet op 1 juni volgend jaar Nijmegen aan op het Fortarock XL festival, dat voor de vijfde editie in het Goffertpark een nieuwe thuishaven heeft gevonden.

Rock Werchter slaat steeds vroeger een lijntje uit naar de volgende zomer. Vorig jaar werden de eerste namen eind november bekend gemaakt, nu is dat al eind september.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 2 november.

  1. Alcohol, pijnstillers en opnames: de opkomst en neergang van Avicii
    PREMIUM

    Alcohol, pijnstillers en opnames: de opkomst en neergang van Avicii

    Deejay en producer Avicii is afgelopen jaar maar net op tijd gestopt met het geven van optredens. Vrienden van het Zweedse wonderkind Tim Bergling zeggen in de documentaire True Stories, die vanaf donderdag in de bioscopen te zien is, dat hij zo uitgeput was dat ze er voor vreesden dat hij tot de ‘Club van 27’ was gaan behoren. Lid van die fictieve vereniging zijn op hun 27ste gestorven popsterren als Jim Morrison en Amy Winehouse.