Volledig scherm
© ANP Kippa

The Flying Dutch binnen 6 uur uitverkocht

De tweede editie van The Flying Dutch was binnen de kortste keren uitverkocht. Alle 100.000 kaartjes voor het grootste open air dancefestival van Nederland vlogen vrijdag binnen zes uur over de toonbank.

Op zaterdag 4 juni brengt het evenement weer tien Nederlandse top-dj's samen op drie verschillende locaties. John Ewbank is de bedenker van het festival. ,,Een beetje als eerbetoon aan de vertegenwoordigers van onze nationale dj-trots'', zei de liedjesschrijver daar eerder over.

Tiësto, Martin Garrix en Firebeatz geven acte de présence op The Flying Dutch. Ook Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek en W&W laten zich die dag per helikopter heen en weer vliegen tussen het Olympisch Stadion in Amsterdam, Ahoy Buiten in Rotterdam en het E3 Strand bij Eersel.

De eerste editie van het festival was binnen no time uitverkocht en daarom is dit keer voor een grotere locatie nabij Eindhoven gekozen. Vorig jaar was het op Strijp-S, nu is het festival uitgeweken naar het E3 Strand.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement