Volledig scherm
De kist arriveerde op de begraafplaats in een goudkleurige lijkwagen. © afp

Whitney Houston begraven in New Jersey

Familie en vrienden hebben vandaag in besloten kring de Amerikaanse zangeres Whitney Houston begraven op de Fairview-begraafplaats in Westfield (New Jersey). Houston's laatste rustplaats is naast die van haar vader, die in 2003 overleed.

Volledig scherm
© getty

De kist arriveerde op de begraafplaats in een goudkleurige lijkwagen.
Gisteren werd al een herdenkingsdienst gehouden. Daarbij waren circa 1500 mensen aanwezig, onder wie Kevin Costner, Clive Davis, Stevie Wonder, Tyler Perry, Alicia Keys en R. Kelly. Fans konden de dienst via het internet volgen.

Houston, die gedurende haar carrière meer dan 170 miljoen cd's, singles en video's verkocht, stierf vorige week op 48-jarige leeftijd. Ze werd gevonden in een badkuip in een hotel in Beverly Hills. Het is nog niet duidelijk waaraan ze overleed. De uitslag van het onderzoek wordt pas over enkele weken verwacht.

Volledig scherm
© afp
  1. Alcohol, pijnstillers en opnames: de opkomst en neergang van Avicii
    PREMIUM

    Alcohol, pijnstillers en opnames: de opkomst en neergang van Avicii

    Deejay en producer Avicii is afgelopen jaar maar net op tijd gestopt met het geven van optredens. Vrienden van het Zweedse wonderkind Tim Bergling zeggen in de documentaire True Stories, die vanaf donderdag in de bioscopen te zien is, dat hij zo uitgeput was dat ze er voor vreesden dat hij tot de ‘Club van 27’ was gaan behoren. Lid van die fictieve vereniging zijn op hun 27ste gestorven popsterren als Jim Morrison en Amy Winehouse.