AZ on Twitter

✍🏽 AZ tot het einde van het seizoen vastgelegd. ➡️ Reacties, foto's en video's: https://t.co/pSDud4JhUf #WelkomThuisAdam

Adam Maher keert terug bij AZ

Adam Maher begint aan zijn tweede periode bij AZ. De 25-jarige middenvelder, die afgelopen weken in Alkmaar meetrainde, tekende een contract tot het einde van het seizoen. 

Maher zegt op de website van AZ blij terug te zijn. ,,Ik wil de concurrentiestrijd aangaan. Daarmee maak je elkaar sterker.”

Directeur Voetbalzaken Max Huiberts is blij met de speler die de club goed kent. ,,Hij heeft bij ons meegetraind en laten zien dat hij nog steeds erg goed kan voetballen.''

Maher doorliep de jeugdopleiding van AZ en speelde in zijn eerste periode in Alkmaar vanaf 2010  94 wedstrijden voor AZ. Hij vertrok na de bekerwinst in 2013 naar PSV. Na een goede start kwam hij op een zijspoor terecht. Daarna speelde Maher voor Osmanlispor en FC Twente, waarmee hij uit de eredivisie degradeerde. 

Volledig scherm
Adam Maher toont in 2013 de KNVB-beker. © Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
© ANP Pro Shots
  1. Duitsers hopen op een weerzien Thon en Koeman

    Duitsers hopen op een weerzien Thon en Koeman

    Olaf Thon is er morgen bij als de interland Duitsland-Nederland wordt gespeeld in zijn Gelsenkirchen. De voormalig international van Duitsland speelde onder meer voor Schalke 04, er staat zelfs een Olaf Thon Museum in de stad. Duitse media kijken al uit naar een weerzien van Thon met Koeman, de man die na de door Oranje gewonnen halve finale tegen West-Duitsland in 1988 pontificaal zijn achterste afveegde met het net geruilde shirt van Thon.