Dirk Kuyt.
Volledig scherm
Dirk Kuyt. © Pro Shots / Toin Damen

ADO-supporters halen op trainingscomplex verhaal bij Dirk Kuyt na slechte start: ‘Moet niet te vaak gebeuren’

Een groep ADO Den Haag-supporters heeft zondagmiddag na de training van de selectie een gesprek gehad met ADO-trainer Dirk Kuyt, naar aanleiding van de slechte seizoensstart van de club. ADO werd eerder op de dag al door de politie getipt dat er een actie van de supporters aan zou komen.

50 reacties

 • Arthur van der Linden

  3 maanden geleden
  Beste Gert Fred grim is een Ajacied die wordt dus nooit trainer in De Haag…kan gewoon niet! Net zoals ik als Feyenoorder nooit een internet abonnement neem van Ziggo.
 • gert meijboom

  3 maanden geleden
  Nog is een debuterende trainer gepromoveerd, op basis van wat denkt ADO Den Haag dat Kuijt boy wonder is? Kuijt als voetbaltalent met wilskracht en werklust en als trainer angst om te verliezen i.p.v. wil om te winnen. Fred Grim, Gert Jan Verbeek, Jaap Stam zitten thuis en kunnen dat tij nog keren. Kuijt doet alsof hij trainer is, Gri, Verbeek, Stam zijn het.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Margriet van Bedaf, beste aj hulst ADO Den Haag is een goeie club uit de hoofdstad en die leuke club verdient in de ere divisie te spelen. Het is een prachtige club, we zeggen toch ook niet dat bv ajax of utrecht of welke dan ook door een aantal verkeerde supporters moeten degraderen. Neen ado is een geweldige club alleen een andere trainer deze kuyt is een dorps predikant en dat is niet wat er bij ado past. Ado supporters jullie zijn top en verdienen meer dan dit.
 • Freddie Stuivenberg

  3 maanden geleden
  @Marcel Broek Ten Eerste, ADO Den Haag behoort tot één van de oudste echte traditie clubs van Nedeland! Ten Tweede, Een stad als Den Haag verdient een Eredivisie club en ten Derde mensen moetens ophouden om alles en iedereen die uit Den Haag komt over één kam heen te scheren! Als een klein groepje fout bezig is geweest wil nog niet zeggen dat iedereen fout is! En blijf vooral lekker oude koeien uit de sloot halen!
 • S. van Beijnum

  3 maanden geleden
  Wie speelt er nou, de trainer of het elftal?