Dick Advocaat.
Volledig scherm
Dick Advocaat. © Pro Shots / Mischa Keemink

Advocaat snapt niets van kritiek Kuyt: ‘Hij heeft hier een weekje stage gelopen’

De wedstrijden tegen Heracles en RKC moet Feyenoord aangrijpen om het juiste gevoel te krijgen voor de play-offs, die over een week al beginnen. Dan moet de voorronde van de Conference League worden veiliggesteld.

19 reacties

 • Max retel

  1 jaar geleden
  niet alleen Feijenoord dat slecht speelt hoor , als je kijk naar het Ned voetbal is het om te janken . toch ? ok , Ajax dat gaat nog wel , maar verder ? enigste voetbal wat nog een bedje aantrekkelijk is is in Engeland , kijk liever naar F1 . dat is tenminste spektakel , dus laat Feijenoord ff met rust , kom nog wel goed in 2021 zeker te weten . volgend jaar mee doen voor kampioen 's titel zeker . althans hoop ik dat . wens alle echte Feijenoord fans heel veel succes ... tot volgen jaar .
 • Ringo Pol

  1 jaar geleden
  Wat een belachelijke opmerkingen dat Dick weg moet . Eerst is het allemaal Hosanna als Dick komt .en nu er iets falikant mis is met de wedstrijds instelling van de spelers . Moet Dick het veld ruimen . Nou denk dat je beter flink de bezem door de selectie moet halen en jeugd de kans geven . Want met de instelling van de laatste maanden mag je dit shirt niet eens dragen. Niks dan respect voor Dick dat de klus nog afmaakt !!
 • H. Kolling

  1 jaar geleden
  reactie op Oskam. Ja, laten we de spelers vertroetelen. Als we zo doorgaan dan houden we geen trainers meer over, dan zijn het de spelers die onderling uitmaken wie er speelt onder welke tactiek en onder welk tempo. Bij Ajax lopen die zaken iets anders .Daar is autoriteit bepalend en de spelers zijn de pionnen van het spel.
 • patrick hal

  1 jaar geleden
  Je kunt niet 4 jaar een talent zijn na anderhalf tot 2 jaar moet je een gearriveerd speler zijn anders ben je gewoonweg niet zo goed.
 • J.M. Rozenhart-van den Berg

  1 jaar geleden
  Kuyt gaf zijn mening bij Rijnmond en ik moet zeggen, dat hij best zinnige dingen zei. Al met al zie ik wel een trainer in hem.
 1. Louis van Gaal over wegvallen Frenkie de Jong en Depay: ‘Ik houd voor hen plek vrij in WK-selectie’
  32

  Louis van Gaal over wegvallen Frenkie de Jong en Depay: ‘Ik houd voor hen plek vrij in WK-selectie’

  Een dag voordat Oranje de groepsfase van de Nations League afsluit tegen België, blikten Louis van Gaal en aanvoerder Virgil van Dijk vooruit op de ontmoeting. De bondscoach was vooral jaloers op zijn collega van België, die met Thibaut Courtois over een ‘keeper van niveau beschikt’. Ook stak hij de geblesseerden Frenkie de Jong en Memphis Depay ‘een hart onder de riem'.