Ajax en Borussia Dortmund akkoord: Sébastien Haller gaat contract voor 4 jaar ondertekenen

met videoAjax is akkoord met Borussia Dortmund over de transfer van Sébastien Haller. De topscorer, die momenteel vakantie viert in Parijs, vliegt morgen al naar West-Duitsland om medisch gekeurd te worden en de overstap te voltooien. Hij ondertekent dan een contract van vier jaar.

20 reacties

 • Thomas de Roos

  3 maanden geleden
  @Y.Roffel, het is niet alleen maar jaarlijks mee doen in de CL maar ook presteren. Daar heeft AJAX jaren over gedaan (denk aan de jaren in de CL voor 2017, Ajax plaatste zich bijna ieder jaar voor de CL om vervolgens roemloos ten onder te gaan in de poulefase). Daarna heeft Ajax het beter gedaan door groter te denken en risico te nemen, mag je best jaloers op zijn maar ook iets meer respect voor tonen. Begin eens met AJAX te zeggen ipv 020, zo kinderachtig.
 • Angela Den Oude

  3 maanden geleden
  Niemand is onmisbaar. Gewoon kassa en geen ex-Ajax spelers terugkopen. Wie weg is, is gezien. Er is genoeg in eigen opleiding. Zet eens wat op de spaarbank. Er komen misschien straks weer dure Corona maanden aan. Met Ten Hag is Ajax 4x uitgeschakeld in de CL, THUIS, en soms in de laatste minuten! Dat dit 1x gebeurd is OK maar 4x op rij dan is er toch wat mis met Ten Hag die het maar niet kon overbrengen ook met dure en teruggehaalde ex-Ajaxieden.
 • L de Vries

  3 maanden geleden
  Strik erom en zelf er heen brengen. Speelt nooit meer zo’n seizoen. Brobbey kopen en klaar. Ik maak me meer zorgen om een leegloop bij Feyenoord. Hopelijk blijven Til en Sinistera. Malacia is ook niet zo maar vervangen.
 • Ad Kastelein

  3 maanden geleden
  Geen schim van Haaland . Miskoop
 • Leo Haas

  3 maanden geleden
  Meer bewijs dat de top in NL het aflegt tegen de subtop in een van de grote landen. Gisteren zagen we Götze al vertrekken van PSV naar Eintracht Frankfurt. We moeten er DUS niet op rekenen dat Ajax en PSV Europees succes zullen hebben. Daarvoor hebben de Nederlandse topploegen te weinig geld!