Volledig scherm

Ajax lanceert kerstnummer 'Wij zijn Ajax'

VideoAjax heeft het nummer 'Wij zijn Ajax' online gezet. De opbrengst van de single, in de geest van 'We are the world', komt ten goede aan de Ajax Foundation, die zich inzet voor sportgezondheid en integratie.

Aan het nummer werkten spelers van het eerste elftal, de jeugdelftallen en het vrouwenteam en trainers, medewerkers en vrijwilligers van Ajax mee. Ook bekende Nederlanders als Victor Reinier, Koos Alberts, Dré Hazes, Karin Bloemen, Robert ten Brink, Peter Beense en Glennis Grace duiken in de clip op. De rappers Darryl en Rbdjan nemen samen met Ryan Babel de coupletten voor hun rekening.

Bekijk de clip hier.

  1. FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

    FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

    FC Groningen neemt per direct afscheid van commercieel directeur Robbert Klaver. Hij verschilde met de rest van de clubleiding van mening over het toekomstige beleid op commercieel gebied. ,,Iedereen weet dat wij op dat vlak een stevige uitdaging hebben", zegt algemeen directeur Wouter Gudde. ,,Over de manier waarop we die uitdaging willen aangaan, kwamen we niet op één lijn. De uiteindelijke conclusie is dat het voor beide partijen beter was dat onze wegen zich zouden scheiden."