Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Ajax moet uitgevallen Neres mogelijk missen tegen Kiev

David Neres mist woensdag mogelijk de belangrijke thuiswedstrijd van Ajax tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League. 

De Braziliaan moest zich zaterdag al na 25 minuten voetballen tegen VVV-Venlo laten vervangen.

Neres kreeg na een gemiste kans last van zijn rechterbovenbeen. Trainer Erik ten Hag besloot zijn gekwetste aanvaller te vervangen door Zakaria Labyad en heeft er een hard hoofd in dat hij de aanvaller tijdig op kan lappen. ,,Het ziet er niet goed uit, maar we moeten de juiste diagnose afwachten."

Volledig scherm
VENLO, Seacon Stadium De Koel, 18-08-2018 , season 2018 - 2019 , Dutch Eredivisie. VVV Venlo player Jay-Roy Grot (l) and Ajax player David Neres (r) during the match VVV - Ajax © ProShots
  1. Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Adam Maher besliste de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (3-0) zaterdag in de 82ste minuut met een fraai schot van afstand. Gevoelens van revanche had de middenvelder niet, zei hij in De Galgenwaard. ,,Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren, maar het is niet zo dat ik er extra op gebrand was. Ik heb daar hele mooie tijden meegemaakt en kampioenschappen beleefd", zei Maher. ,,Ik ben weggegaan in een mindere periode, maar dat is ook voetbal.”