Ajax.
Volledig scherm
Ajax. © anp

Ajax presenteert miljoenenverlies: ‘Coronacrisis een forse impact gehad’

Ajax heeft het seizoen 2021-2022 afgesloten met een verlies van 24,3 miljoen euro. De landskampioen presenteerde dinsdag de jaarcijfers. Het seizoen hiervoor (2020-2021) bedroeg het verlies van Ajax 8,1 miljoen euro.

21 reacties

 • A.L. Pitstra

  2 maanden geleden
  Toch jammer dat er mensen zijn die het hebben over rekenen en dan niet doorhebben dat de verkopen van 220 miljoen nog niet in de boeken voorkomen. Wat ben je dan alleen met afgunst bezig en niet echt met nadenken. Komt helaas zoveel voor in Nederland kom op mensen hou eens op met janken en kijk eens naar Duitsland waar ze wel door hebben hoe ze zichzelf sterken en beter te maken.
 • R. Koot

  2 maanden geleden
  Met voetbalclubs geen medelijden
 • Douno Whoiam

  2 maanden geleden
  Toch eigenlijk wel geweldig nieuws voor alle Feyenoorders hier, die zien dat hun ware favoriete club (de club waar ze t meest van hun tijd en t allerliefst mee bezig zijn, aka Ajax) ook kampioen is in het operationeel miljoenenverlies draaien. De Zure Afgunst Traantjes op Zuid e.o. zullen uiteraard en als vanouds volgend jaar deze tijd weer rijkelijk stromen wanneer de jaarcijfers over 2022-2023 gepubliceerd worden in het altijd laatst lachende Amsterdam.
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Héérlijk die ❤🤍reacties uit Rotterdam 🤣
 • Dave Petit

  2 maanden geleden
  Hoop dat ze failliet gaan!!