Ajax-sterren van kampioensschaal al aangeboden op Marktplaats

VideoAjax gaat de seizoenkaarthouders op een unieke manier belonen. De Amsterdammers kroonden zich twee weken geleden tot landskampioen, waardoor zij voor de 35ste keer de schaal aan de eregalerij mochten toevoegen. Ajax kiest echter voor een andere weg.

6 reacties

 • Wil Post

  1 maand geleden
  Geweldig en een bijzonder aandenken voor supporters. Ajax is bijzonder en niet alleen deze ster.
 • Thomas Roos

  1 maand geleden
  Beste Hans Benschop, dat zeggen we inderdaad. Feit is dat veel mensen drie seizoenkaarten hebben en dus ook 3 sterren binnen krijgen. Als je dan een beetje geld terug wil verdienen van je seizoenkaart (die je niet kunt gebruiken vanwege Corona) dan snap ik best dat je er misschien eentje verkoopt. Ik zou het zelf nooit doen, maar ja ik krijg ook niks. Groetjes van een teletekst Ajacied :-)
 • Gerrit Meter

  1 maand geleden
  Mooi gebaar van Ajax. Ik ben 100% geen fan van deze club, en verbaas me dus ook niet over het feit dat de sterren al op Markplaats worden aangeboden. Hoop dat ze zo beter terechtkomen Maar laten we wel zijn, seizoenkaarthouders komen er goedkoop vanaf dit seizoen. Wat een besparing, 17x geen reiskosten, geen biertjes en broodjes worst in de pauze en na de wedstrijd, geen kosten in de fanshop. Nog even doorbijten, volgend seizoen mag je weer!!
 • Jaap Spruitenburg

  1 maand geleden
  Het gebaar is mooi en respectvol. Een seizoenskaart is echter geen kleinigheid voor veel fans, we kunnen niet in iedere portemonnee kijken. Misschien had er beter een special edition 2022 thuis shirt met de 3 sterren op de borst van tin op de deurmat kunnen vallen. Voor het bedrag van een seizoenskaart is dat geen overbodige luxe de inkoopprijs van shirts ligt voor de club niet zo hoog en kan trots gedragen worden. Nu kan je volgens mij helaas weinig met zo'n ster dan hem op de tv-kast leggen...
 • Hans Benschop

  1 maand geleden
  Wij zijn Ajax zeggen ze dan, maar ze gooien de rommel direct op marktplaats!
 1. Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Feyenoord-Ajax op 19 december

  Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Feyenoord-Ajax op 19 december

  De eredivisie keert komend seizoen terug naar een ‘normaal’ competitieprogramma. Anders dan tijdens de coronacrisis komt er nu geen Superjanuari met een reeks van toppers kort na elkaar. De onderlinge duels tussen Ajax, PSV, AZ en Feyenoord worden weer als vanouds over het hele seizoen verspreid. De competitie start in het weekeinde van 13 augustus met - vooralsnog - beperkt publiek. Ajax opent in Amsterdam tegen NEC, PSV moet naar Heracles en Feyenoord start in Tilburg bij Willem II.