Steven Bergwijn bij de training van het Nederlands elftal zondag.
Volledig scherm
Steven Bergwijn bij de training van het Nederlands elftal zondag. © ANP

Ajax-target Steven Bergwijn wil per direct weg bij Spurs: ‘De laatste maanden werd er nauwelijks naar mij omgekeken’

Steven Bergwijn heeft zijn toekomstplannen heel helder. De aanvaller wil Tottenham Hotspur per direct verlaten en Ajax is één van de gegadigden om hem in te lijven. ,,Er zijn meer clubs”, zegt Bergwijn. 

35 reacties

 • Hans Otter

  2 maanden geleden
  Ik wil weg. Ik geloof dat hij met zijn volle verstand, nou ja dollartekens verstand, getekend heeft. Dus hij heeft niks te willen. En als zijn trainer een ander beter vind dan is dat zo. Vind het al raar dat van gaal hem wel meeneemt en wijnaldum niet. Omdat deze weinig speelt. Nou van gaal dat is met 2 maten meten, want bergwijn is ook geen vaste basis speler. Maar goed bergwijn heeft zich als een grote jongen, zich gewoon aan zijn kontrakt te houden. En niet janken over paard getild joch
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Dat krijg je dan als jij je oren laat hangen naar zaakwaarnemers die slechts aan (hun eigen) geld denken. Hij tekende ooit zelf, is gewogen en te licht bevonden. Niet lopen mauwen en klagen, als je weg wil, dan gaan, netjes iedereen een handje, gewoon mislukt daar, punt.
 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  ik snap niet dat ajax hem haalt. Er is een reden dat hij op de bank zit. Zijn wereld bestaat uit ,... ik.. ik.. ik.. oogkleppen op tijdens een wedstrijd. Ja, hij scoort wel eens een leuk doelpuntje, maar je hebt er zo weinig aan. Ik hoop dat ik helemaal mis zit, maar hem moet je als ajax niet halen.
 • M. .Kok

  2 maanden geleden
  H Peters. Daar heeft u ook een punt. Ik denk altijd Zolang je je blijft focussen op alles wat niet goed is. Zie je nooit het gene wat wel goed is. Elk nadeel heeft een voordeel. En andersom. Zo sta ik in het leven
 • Astrid Beek

  2 maanden geleden
  Hij moest toch zelf zo nodig naar het buitenland, want PSV en Nederland waren te min. En nu is hij de zoveelste mislukkeling die alleen maar achter het geld aangehold is, in plaats van achter een bal.