Volledig scherm
© anp

'Ajax zal De Telegraaf wel weer gebruiken voor Maher'

Adam Maher benadrukte deze week nog maar eens dat hij in Nederland maar naar twee clubs wil: PSV of Ajax. Komende zomer vertrekt de geboren Diemenaar bij AZ. Harry van Raaij verwacht een hevige transferstrijd tussen de Amsterdammers en Eindhovenaren.

Volledig scherm
Harry van Raaij © ANP

Volgens de oud-preses van de Brabanders is Ajax al begonnen met een 'lang spel' om Maher naar de hoofdstad te krijgen. 'Ajax zal De Telegraaf gebruiken om PSV op achterstand te zetten', zegt Van Raaij in gesprek met 040 TV.

Van Raaij is niet te spreken over de berichtgeving van het dagblad over zijn geliefde PSV 'Het lijkt helemaal nergens op hoe die krant probeert om PSV voor schut te zetten en ervoor te zorgen dat Maher naar Ajax gaat. Ik vind dat een krant onwaardig', vervolgt de 76-jarige oud-bestuurder. 

Bang dat PSV de 'mediastrijd' verliest, is Van Raaij niet. 'Voor AZ gaat het er volgens mij gewoon om wie er tien miljoen euro betaalt.'

Maher (19) stond afgelopen winter in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. Tot een overgang kwam het niet. De talentvolle middenvelder zei tegen NUsport dat hij zijn keuze al heeft gemaakt, mochten Ajax en PSV hem allebei een aanbieding doen.

Volledig scherm
© anp
Volledig scherm
© anp