Volledig scherm
Vreugde bij de spelers van Telstar na de 3-4 van Terell Ondaan. © BSR Agency

Almere City - TOP Oss gestaakt, heel veel goals in Den Bosch en Eindhoven

Keuken Kampioen DivisieFC Den Bosch heeft het vanavond helemaal weggegeven tegen Telstar. Bij rust stond het nog 3-0, maar de bezoekers wonnen uiteindelijk nog met 3-4. 

Vincent Vermeij opende na 19 minuten de score voor FC Den Bosch, waarna Imran Oulad Omar voor rust ook nog twee keer scoorde. De ploeg van trainer Wil Boesen leek daarmee op weg naar een eenvoudige overwinning, maar Telstar kwam uitstekend uit de kleedkamer en maakte drie minuten na rust via Terell Ondaan (penalty) de 3-1. Vervolgens werd het via Melle Springer, Ahmad Mendes Moreira en opnieuw Ondaan zelfs nog 3-4 in De Vliert.

FC Eindhoven wint ruim

FC Eindhoven won voor eigen publiek met grote cijfers van FC Dordrecht: 8-1. De thuisploeg scoorde liefst vier keer tussen minuut 35 en 48. Vervolgens waren er ook nog eens vier goals tussen minuut 75 en 81. 

Cambuur won met 0-1 bij FC Volendam. Spits Sam Hendriks maakte in de 79ste minuut de winnende goal voor de ploeg van trainer René Hake. De club uit Friesland ligt daarmee weer op koers voor de play-offs. RKC was in Waalwijk met 2-1 te sterk voor Helmond Sport. Mario Bilate maakte in blessuretijd de winnende goal.

Gestaakt wegens mist

De wedstrijd tussen Almere City FC en TOP Oss werd vanavond na 27 minuten spelen gestaakt wegens mist. Na een klein half uur voetballen besloot scheidsrechter Marc Nagtegaal de wedstrijd in Almere stil te leggen. De assistent scheidsrechters hadden door de mist moeite om buitenspel goed waar te nemen.

Na overleg werd besloten dat de wedstrijd vanavond niet meer hervat kon worden. Het is nog niet bekend wanneer het restant van de wedstrijd tussen de nummer 14 en 6 van de Keuken Kampioen Divisie wordt gespeeld. Veel toeschouwers waren het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Nagtegaal, omdat het aan het begin van de wedstrijd een stuk mistiger was dan nadat het gestaakt was. 

TOP Oss on Twitter

Het is behoorlijk mistig in Almere. #almtop

Volledig scherm
James Efmorfidis haalt uit namens Almere City tegen TOP Oss. © BSR Agency
Volledig scherm
Marc Nagtegaal overlegt met de aanvoerders. © BSR Agency