In de beeldentuin in Zeist zijn Oranje-iconen ook aangekleed. Inzetjes, vlnr: Frenkie de Jong, Jasper Cillissen, Stefan de Vrij en - in het cirkeltje - Davy Klaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de beeldentuin in Zeist zijn Oranje-iconen ook aangekleed. Inzetjes, vlnr: Frenkie de Jong, Jasper Cillissen, Stefan de Vrij en - in het cirkeltje - Davy Klaassen. © KNVB, privécollectie

Amateurclubs trots op ‘hun’ internationals: van einzelgänger Cillessen tot altijd grijnzende Frenkie

De spelers van het Nederlands elftal dragen vandaag tijdens het eerste deel van de training voor de wedstrijd tegen Polen allemaal het shirt van hun allereerste amateurclub. Daarmee trapt Oranje de Nationale Voetbaldag af. Deze site peilde bij zes amateurverenigingen hoe trots ze zijn op hun international.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?