Arjen Robben (37) stopt: 'Eerlijke conclusie is dat het aantal wedstrijdminuten is tegengevallen’

VIDEOArjen Robben (37) stopt met voetballen. Dat laat hij weten op social media. Zijn lijf gaf hem niet het vertrouwen om er nog een seizoen aan vast te plakken, zo schrijft Robben. ,,Ik heb besloten te stoppen met mijn actieve voetbalcarrière. Een heel moeilijke keuze.”

20 reacties

 • Harry Koops

  2 jaar geleden
  Arjan Robben heeft afgelopen seizoen zeggen en schrijven maar 1 goede wedstrijd voor FC Groningen gespeeld en dat was tegen Emmen. Hiermee heeft hij persoonlijk Emmen de genadeklap gegeven. Triest. Wat mij betreft was dit een geval van competitie vervalsing. Zonder Robben had Groningen geen poot aan de grond gekregen.
 • Aart Kreukniet

  2 jaar geleden
  Dank je wel man,voor vele mooie momenten en wie weet,als je opvolgers een zelfde liefde,inzet en passie voor onze geliefde voetbalsport ten toon spreiden zoals jij altijd hebt gedaan,dan kunnen we weer eens juichen en genieten zoals wij dat bij jou gedaan hebben!Het ga je goed man!!
 • Marco S. Zelf

  2 jaar geleden
  Helaas voor Groningen was het te verwachten. Hij stond te weinig in het veld en als hij er wel was, te kort. Arjen is opgespeeld. Eigenlijk was dat 3 jaar geleden al zo. Goed dat hij het probeerde, voor zijn lichaam een nog veel beter besluit. Ga genieten van je centen Arjen, je hebt het verdiend. Bedankt voor al die mooie momenten!
 • Jaap Spruitenburg

  2 jaar geleden
  Mooie nuchtere gozer die Arjen, jammer maar een wijs besluit dunkt mij. Als het op is, is het op. Ik hoop dat die snel iets zal vinden in het voetbal wat iets van dat voetbalhart kloppend kan houden en dat hij niet de kant op gaat van Wesley 'Koning Toto' Sneijder of Rafael 'Frikandelletje' van der Vaart. Want je kan je bijna niet voorstellen dat zij 10 jaar geleden net geen wereldkampioen werden.
 • B Alen

  2 jaar geleden
  Het zat eraan te komen Arjen, maar je hebt een geweldige carrière gehad. Iedereen wist wat je ging doen, naar binnen trekken en met links uithalen. Maar ze konden je niet tegenhouden. Ik dank je voor alle mooie momenten. Ik heb ervan genoten!!