Arjen Robben.
Volledig scherm
Arjen Robben. © Pro Shots / Ron Jonker

Arjen Robben uit snoeiharde kritiek: ‘Ik vind het ook niet kunnen in de eredivisie’

Arjen Robben heeft een hekel aan het kunstgras in de eredivisie. De 37-jarige aanvaller is er daarom nog niet zeker van of hij volgende week met FC Groningen aantreedt op de neppe grassprieten van FC Emmen.

6 reacties

 • hans griot

  5 dagen geleden
  Ik dacht dat er een paar jaar geleden een "potje" met geld was gevormd, waardoor de eredivisie-clubs van het kunstgras af konden
 • Babs Hogenes

  6 dagen geleden
  Rob Hogenes: @Rob Spaans: je hebt duidelijk nooit gevoetbald....of je daar nu geld voor krijgt of niet: voetbal op kunstgras is echt een drama
 • Theo Pardoel

  6 dagen geleden
  Met Arjan eens. Kan niet meer kunstgras in de eredivisie. Maar ja daar heb je dit seizoen niets aan. En toen hij besloot weer te gaan voetballen, wist hij waar hij aan begon. Niet zeuren, maar ballen. Of gewoon stoppen en tot de conclusie komen ik kan dit niet meer. Is geen schande Arjan! Genoeg betekend voor Ned. Voetbal.
 • Jaap Spruitenburg

  6 dagen geleden
  Kunstgras en gewoon gras leveren allebei een heel andere manier van spierbelasting op, en het voetbal is daarmee ook anders. Het is zeker een grotere belasting voor de gewrichten. Opvallend is juist dat bij de grotere clubs de spelers er altijd over klagen als verwende diva's. Terwijl als zij een paar CL miljoentjes of tv-opbrengst ieder jaar in een fonds stoppen, clubs met een kleine begroting daar gebruik van kunnen maken om belichting en expertise in te huren, ze dit gezeur kunnen voorkomen.
 • rob spaans

  6 dagen geleden
  Wat minder zeuren en meer voetbal leveren. Ze krijgen bakken geld om tegen een balletje te schoppen. Leveren voor 3 knaken voetbal. En dan nog lopen zeiken over een beetje kunstgras!
 1. Verstappen heeft Hamilton meteen te pakken na topstart
  Play

  Verstappen heeft Hamilton meteen te pakken na topstart

 2. 'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'
  Play

  'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'