Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras Fotografie

Arne Slot gruwelt in aanloop naar finale van koerswijzigingen en rare fratsen bij Feyenoord

Arne Slot veranderde de afgelopen maanden veel bij Feyenoord. Het proces dat werd ingezet moet de sleutel tot succes zijn in de Conference League finale. ,,De voorbereiding op deze wedstrijd begon maanden geleden al.’’

15 reacties

 • Pasteur

  1 maand geleden
  @Hans Koomen: wat een onzin reactie.Het is al enige tijd geleden dat Feyenoord in een Europese finale staat en dat het AD daar veel aandacht aan besteed is alleen maar mooi want dit leeft! Slot heeft in zijn eerste seizoen veel meer uit het team gehaald dan voor mogelijk werd gehouden.Dat is een prestatie van formaat en hij loopt helemaal niet interessant te doen. Jouw opmerking over Slot slaat werkelijk helemaal nergens op.Daarnaast is het knap dat er amper blessures zijn geweest dit seizoen!
 • Hans Koomen

  1 maand geleden
  J P Groeneveld Hoezo reageren alsof iedereen gefrustreerd is als je n reactie geeft. Heb totaal geen frustraties richting F’Noord. Verre van dat. De club is blij prima en AD doet alsof de WK finale behaald is. Het gaat mij erom dat die Slot altijd zo quasi interessant loopt te doen n wereldwonder is aanstaande zo lijkt het… En altijd weer mijn mooie cluppie erbij halen dat is frustratie.. de pijn zit diep in Rotterdam.
 • wilfred kemperink

  1 maand geleden
  Wat een kinnesinne! Ajax, door scheidsrechters in het zadel gehouden, werd kampioen. Ja, internationale scheidsrechter durven wel beslissingen te nemen die Ajax niet verder helpen. Dus Ajax strandde Europees. En dan aartsrivaal Feyenoord. Wel in een Europese finale, dat doet de Amsterdammers pijn.
 • Jan Pieter Groeneveld

  1 maand geleden
  Hans Kooman. Man man... Wat zit de frustratie hoog bij je kerel. Ja. Feyenoord speelt een finale en met Rotterdam is heel Nederland daar blij mee. Het is daar In Amsterdam een rijke en erg succesvolle club. Maar oh oh wat blijft het toch een kleine club.
 • Hans Koomen

  1 maand geleden
  Man man wat deze finale opgeklopt zeg… Kom op man… Slot doe niet zo interessant je hebt n smalle selectie en je kunt niet anders dan met de basis te starten. Voetbal naar je vermogen en je moet hopen op n slechte dag van Roma.