Arne Slot over vertrekkers: ‘Denk dat er spelers zijn die voor serieuze bedragen weg kunnen gaan’

Feyenoord is officieel begonnen aan het nieuwe seizoen. Arne Slot miste op de eerste trainingsdag zijn internationals nog. ,,Ik ga niet op namen in van nieuwe spelers. Mensen rond Feyenoord zijn wereldkampioen in het droppen van namen.’'

3 reacties

 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Bij Feyenoord is het al tientallen jaren struikelen en nooit geld. Ieder seizoen hetzelfde, hooggespannen verwachtingen, gedoe met zogenaamde supporters en geen streep verder komen. Volkomen gebrek aan visie en kwaliteit in en rond organisatie. Slot is jonge, ambitieuze trainer die veel meer kan, hij moet gewoon heel snel wegwezen, wordt nooit wat daar aan de Maas.
 • Robert Beulink

  2 maanden geleden
  Ik ga er vanuit dat over 6 weken een selectie staat die niet onder doet voor die van afgelopen seizoen
 • Angela Den Oude

  2 maanden geleden
  Als Sven Botman (Lille en ex Ajax) vanuit Frankrijk naar Newcastle United vertrekt voor 40 Miljoen en Feijnoord Malacia verkoopt voor een apple en een ei naar Frankrijk (Lille)... (12 miljoen+bonussen) dan moet Arnesen maar zo snel mogelijk vertrekken... Nederland is nu het land geworden waar je goedkoop kan winkelen... Dat geld helemaal voor Ajax! Gewoon vette prijzen voor spelers van Nederlandse clubs en geen geeikel met bonussen. Boter bij de Vis!