Arne Slot.
Volledig scherm
Arne Slot. © ANP

Arne Slot stelt Justin Bijlow op in finale tegen AS Roma: ‘Bij een veldspeler had dit nooit gekund’

Arne Slot heeft goede hoop dat Justin Bijlow volgende week onder de lat staat tegen AS Roma. Als de doelman, die voluit mee traint in Lagos, fit blijft is hij de keeper in de finale van de Conference League. ,,Justin Bijlow traint weer mee ja’', zegt Slot. 

29 reacties

 • Karel Alexander

  1 maand geleden
  @AngelaDenOude. Vanwaar zo denigrerend? je klinkt als een Ajax aanhanger bij wie de druiven zuur zijn. Olympique Marseille is nummer 2 van Frankrijk. En mag ik jou er even aan herinneren dat Ajax werd uitgeschakeld door Roma vorig seizoen?
 • Angela Den Oude

  1 maand geleden
  @Bulsing In de vijftig en zestigerjaren was er ook een Europese Jaarbeurssteden cup (13x). Later overgenomen door de UEFA waaruit the UEFA cup is voortgekomen. Ja Jut en Jul is nu bijnaam voor de Conference (wat dat ook mogen inhouden) League - UECL. Wie weet komt er ooit nog eens een toernooi bij Cup #4? Of een toernooi voor alle cupwinnaars. Ze zijn daarvoor bij de UEFA gek genoeg voor. Zelf hebben we hier nu de KEUKENKASTJES divisie... 😁
 • L de Vries

  1 maand geleden
  Fijn dat Bijlow er bij is. En het zal geen mooie finale worden als Mourinho de bus gaat parkeren, maar goh, wat zou het goed zijn als Nederland weer eens een bekertje pakt.
 • Bulsing

  1 maand geleden
  Laat het voor eens en altijd afgelopen zijn met domme reacties zoals jut en Jul competitie. Vroeger had je de E1,E2 en de uefacup nu is het Chaimpionsleague,Uefaleague en de Confrenceleague. Dus kortom er is niets veranderd.
 • M.G. Bults

  1 maand geleden
  Supergaaf dat Justin weer in de goal staat. Denigrerend doen over dit toernooi is flauw. Clubs als Union Berlin, maar ook Marsielle, Leicester, Stade Rennes, Roma maar ook PSV en AZ zie je toch niet in de Jupiler League. Veel succes jongens.