Volledig scherm
Mats Seuntjens in duel met Ferdi Kadioglu. © BSR/Soccrates

AZ verliest in Belek van Fenerbahçe

AZ heeft vandaag op het trainingskamp aan de Turkse zuidkust een oefenwedstrijd tegen Fenerbahçe verloren. In Belek won de Turkse formatie, die eerder dit seizoen coach Phillip Cocu en Erwin Koeman aan de kant schoof, met 3-2.

Halverwege leidden de Turken door een treffer van Ismail Köybasi, die al na zes minuten scoorde. Kort na de hervatting zorgde Mats Seuntjens voor de gelijkmaker. Mehmet Ekici zette Fenerbahçe opnieuw op voorsprong. Ook deze keer zorgde Seuntjens weer voor evenwicht. De winnende treffer voor Fenerbahçe kwam vervolgens op naam van de Zwitser Michael Frey. Stijn Wuytens viel halverwege in bij de Alkmaarders en maakte daarmee zijn eerste speelminuten van het seizoen.

Volledig scherm
Guus Til gaat onderuit in Belek. © BSR/Soccrates
  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”