Volledig scherm
Dennis Higler. © BSR Agency

Belangrijke rol voor Higler in titelstrijd

Scheidsrechter Dennis Higler is door de KNVB aangesteld om aankomende zaterdag FC Groningen-Ajax (31ste speelronde) en volgende week donderdag Willem II-PSV (32ste speelronde) te leiden. Bovendien is hij zondag de VAR bij het duel tussen PSV en ADO Den Haag (31ste speelronde). Daarmee heeft hij een vooraanstaande rol in de titelstrijd.

Danny Makkelie fungeert bij FC Groningen-Ajax als VAR en een dag later is hij de scheidsrechter bij PSV-ADO Den Haag. Op dinsdag 23 april is Jochem Kamphuis de scheidsrechter bij Ajax-Vitesse (32ste speelronde).

Ajax en PSV zijn verwikkeld in een hevige titelstrijd in de eredivisie. Ajax leidt op basis van een beter doelsaldo. De uitwedstrijden van Ajax bij FC Groningen en van PSV bij Willem II worden bestempeld als potentiële valkuilen.

  1. Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien
    Update

    Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien

    De plannen voor Feyenoord City zijn klaar en hebben groen licht gekregen van het college van burgemeester en wethouders. Het masterplan behelst een ontwikkeling à la de Kop van Zuid op de linker Maasoever. Naast een nieuw stadion voor Feyenoord komen er onder meer 3500 woningen, een getijdenpark en een brug over het spoor naar Hillesluis. Aan Feyenoord City hangt een prijskaartje van 1 miljard euro, exclusief het stadion. De gemeenteraad zal binnenkort over het mega-project oordelen.