Volledig scherm
PREMIUM
© AD

Berghuis en Ziyech: toppers tussen haat en liefde

ColumnColumnist Sjoerd Mossou over de gelijkenissen tussen Hakim Ziyech en Steven Berghuis. ,,Allebei hebben ze – of hadden ze – een haat-liefdeverhouding met hun aanhang, vermoedelijk door hun ongefilterde, rauwe eigenzinnigheid.”

Kort nadat Steven Berghuis zijn hattrick had volbracht in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda, liep hij langs de tribunes van de Kuip, op weg naar de kleedkamers. Daar stond een klein jongetje met een kartonnen bord.

  1. De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitterende foto's

    De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitteren­de foto's

    PSV maakte gisteren bekend dat Ibrahim Afellay vertrekt uit Eindhoven. De 34-jarige Utrechter maakte het afgelopen seizoen zijn rentree, na jaren vol blessureleed. Hij bleef het afgelopen voetbaljaar steken op slechts drie competitiewedstrijden. Afellay denkt dat zijn loopbaan er nog niet op zit en onderzoekt de komende weken of hij bij een andere club aan de slag moet gaan of dreigt het einde van een mooie carrière, die hem via PSV langs FC Barcelona, Olympiakos, Schalke 04, Stoke City en 53 interlands voor Oranje voerde? Een loopbaan in 14 fraaie foto's.