Volledig scherm
Steven Bergwijn en Hirving Lozano. © BSR/SOCCRATES , BSR Agency

Bergwijn en Lozano keren terug op het trainingsveld bij PSV

Steven Bergwijn en Hirving Lozano hebben vandaag een deel van de training met PSV meegedaan. Of de twee aanvallers zondag kunnen meespelen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, is nog niet duidelijk. ,,We bekijken de situatie van dag tot dag'', zei trainer Mark van Bommel.

Bergwijn viel zondag tegen Fortuna Sittard geblesseerd uit. PSV vreesde het ergste, maar onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de blessure aan zijn rechterbeen meeviel. Lozano liep een week eerder tegen FC Groningen een blessure aan zijn hoofd op en miste de ontmoeting met Fortuna.

Van Bommel

Coach Mark van Bommel heeft afgelopen week niet heel lang stilgestaan bij de eerste helft van PSV tegen Fortuna Sittard. De Eindhovenaren haalden niet hun niveau en vanaf de tribunes waren ontevreden geluiden te horen. Na rust liep de koploper alsnog ruim weg: 5-0.

Quote

De afgelopen drie wedstrij­den hebben we gewoon heel erg goed gespeeld.

Mark van Bommel

,,We hebben in de ogen van velen slecht gespeeld’', aldus Van Bommel, die deze mening slechts gedeeltelijk deelt. ,,Slordig was het 100 procent. Buiten dat hebben we wel een aantal kansen gecreëerd en hadden we verder afstand kunnen nemen. Maar dat we supertevreden over de eerste helft waren, gaat ook weer veel te ver. Het is ook mooi dat iedereen dat opvalt, dat het niet zo is zoals wij kunnen spelen.’’

PSV verspeelde eerder in januari twee punten tegen FC Emmen (2-2) en won met klein verschil van FC Groningen (2-1). Van Bommel: ,,De afgelopen drie wedstrijden hebben we gewoon heel erg goed gespeeld. Als je de kansen telt van de tegenpartij, zijn dat er in al die drie wedstrijden drie of vier. Maar voor het oog is het zo dat we niet goed gespeeld hebben.’’