Volledig scherm
Tom Beugelsdijk. ┬ę Angelo Blankespoor

Beugelsdijk heeft slecht nieuws: Ik blijf nog drie jaar

Het hing al een tijdje in de lucht, maar eindelijk is het dan officieel: Tom Beugelsdijk speelt ook de komende drie jaar bij ADO. Het 27-jarige boegbeeld van de club maakte het nieuws van zijn contractverlenging vandaag via een filmpje op Twitter bekend.

,,Beste supporters, ik heb helaas slecht nieuws. De aankomende drie jaar krijgen jullie mij nog steeds te zien. Ik ben echt onwijs trots dat ik voor deze club mag spelen'', aldus de 27-jarige Beugelsdijk op het twitterkanaal van ADO.

Beugelsdijk doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Na een succesvolle verhuurperiode bij FC Dordrecht groeide hij tussen 2012 en 2014 uit tot een belangrijke waarde bij ADO. Een avontuur bij het Duitse FSV Frankfurt liep op een teleurstelling uit, waarna Beugelsdijk in 2015 terugkeerde bij 'zijn' club.

ADO Den Haag ­čö░ on Twitter

Beste fans, Tom Beugelsdijk heeft een mededeling voor jullie... https://t.co/tRiw9yMwSD

  1. Sturing: Met Vitesse gepiekt op het juiste moment

    Sturing: Met Vitesse gepiekt op het juiste moment

    Edward Sturing gaat met een voldaan gevoel op vakantie. Als interim-hoofdtrainer leidde hij 'zijn' Vitesse naar Europees voetbal. ,,Ik ben blij dat dit seizoen voorbij is. Het kostte bakken met energie, zeker omdat ik de ploeg in de laatste fase van het seizoen moest overnemen'', zei Sturing na de gewonnen finale van de play-offs tegen FC Utrecht (5-3). ,,Ik heb veel zin in vakantie, vooral ook omdat we dit seizoen nu goed hebben afgesloten.''