Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container.
Volledig scherm
Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container. © Pro Shots

Bizarre beelden: container voorkomt erger als tribune bezwijkt onder feestende fans

Na NEC-VitesseSupporters van Vitesse kregen tijdens het uitbundig vieren van de overwinning in de Gelderse derby tegen aartsrivaal NEC (0-1) de schrik van hun leven. Het uitvak in Nijmegen bleek namelijk niet bestand tegen de hossende fans en bezweek onder de druk. 

30 reacties

 • HJE Muller

  1 maand geleden
  Rede van instorten wordt je geleerd bij Defensie. Als je over een brug marcheert moet uit uit de pas lopen! Helaas realiseerde de supporters zich dit niet.
 • Chris Eskes

  1 maand geleden
  Met duizenden tegelijk gaan springen, daar is geen constructie tegen bestand, als vroeger toen we nog een leger hadden een colonne over een brug moest dan mochten ze niet marcheren om geen instortingsgevaar te veroorzaken. Nee met duizenden tegelijk naar links naar rechts dat vinden we normaal!
 • Michielse

  1 maand geleden
  Wat triest weer dat er na de wedstrijd relletjes zijn. Sloop je eigen auto!
 • Dennis Levolger

  1 maand geleden
  Het spijt mij te zeggen maar deze voetbalsupporters zijn dat niet... vandaar alle verontwaardiging. Het zijn gewoonweg geen supporters
 • r westerveld

  1 maand geleden
  Chinees pisbakkenstaal. En dat wordt steeds vaker gebruikt.
 1. Europa vergaapt zich aan ‘recordbreker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Europa vergaapt zich aan ‘recordbre­ker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Ajax blijft maar winnen in de Champions League. Na de zege bij Besiktas staat de teller op vijf overwinningen en klotsen de miljoenen in de Johan Cruijff Arena tegen de plinten. Lijken de Amsterdammers langzaam maar zeker te wennen aan de zegetocht in de Champions League, in de landen om ons heen stijgt de bewondering met de week. Vooral de doelpuntenexplosie van Sébastien Haller haalt in heel Europa de ‘headlines'.