Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container.
Volledig scherm
Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container. © Pro Shots

Bizarre beelden: container voorkomt erger als tribune bezwijkt onder feestende fans

Na NEC-VitesseSupporters van Vitesse kregen tijdens het uitbundig vieren van de overwinning in de Gelderse derby tegen aartsrivaal NEC (0-1) de schrik van hun leven. Het uitvak in Nijmegen bleek namelijk niet bestand tegen de hossende fans en bezweek onder de druk. 

30 reacties

 • HJE Muller

  2 maanden geleden
  Rede van instorten wordt je geleerd bij Defensie. Als je over een brug marcheert moet uit uit de pas lopen! Helaas realiseerde de supporters zich dit niet.
 • Chris Eskes

  2 maanden geleden
  Met duizenden tegelijk gaan springen, daar is geen constructie tegen bestand, als vroeger toen we nog een leger hadden een colonne over een brug moest dan mochten ze niet marcheren om geen instortingsgevaar te veroorzaken. Nee met duizenden tegelijk naar links naar rechts dat vinden we normaal!
 • Michielse

  2 maanden geleden
  Wat triest weer dat er na de wedstrijd relletjes zijn. Sloop je eigen auto!
 • Dennis Levolger

  2 maanden geleden
  Het spijt mij te zeggen maar deze voetbalsupporters zijn dat niet... vandaar alle verontwaardiging. Het zijn gewoonweg geen supporters
 • r westerveld

  2 maanden geleden
  Chinees pisbakkenstaal. En dat wordt steeds vaker gebruikt.
 1. Fraser twijfelt over toekomst na vertrek Van Stee bij Sparta: ‘Emotionele dag voor mij’

  Fraser twijfelt over toekomst na vertrek Van Stee bij Sparta: ‘Emotionele dag voor mij’

  Sparta neemt afscheid van technisch directeur Henk van Stee. Dat heeft de Rotterdamse club vandaag officieel bekend gemaakt. De breuk hing al enige weken in de lucht. De oud-middenvelder verkeerde in onmin met algemeen directeur Manfred Laros. Door de situatie is ook de positie van trainer Henk Fraser onzeker geworden. ,,Het is een emotionele dag voor mij”, aldus Fraser, die ook assistent is van bondscoach Louis van Gaal bij Oranje.