Volledig scherm
Daley Blind © anp

Blind en Veltman verlengen contract bij Ajax

Ajax heeft de contractverleningen van Daley Blind en Joël Veltman formeel afgerond. Vandaag ondertekenden beide spelers hun nieuwe overeenkomst. Een echte verrassing was het niet: in het voorjaar maakte Ajax al bekend dat er een mondeling akkoord was.

Daley Blind (23) is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Tot op heden speelde de international 98 duels in de Amsterdamse hoofdmacht, hij scoorde twee maal. Zijn nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2016.

De 21-jarige Veltman is geboren in Velsen en eveneens een product van de Ajax-opleiding. De verdediger speelde 11 officiële wedstrijden in het eerste van Ajax. Zijn verbeterde contract loopt af op 30 juni 2017.

  1. Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''