Volledig scherm
© ANP/Instagram

Blunder: nieuwe tatoeage Eljero Elia fout gespeld

Feyenoord-aanvaller Eljero Elia (29), die met zijn club op 24 april de felbegeerde KNVB-beker won, heeft een herinnering aan dat moment op één van zijn benen laten tatoeëren. Maar de inktkunstenaar die de permanente huidtekening bij hem aanbracht maakte wel een megablunder. De clubnaam bleek verkeerd gespeld en de overwinningsdatum per ongeluk een maand verschoven.

Wie precies verantwoordelijk was voor de fout - Eljero Elia of de artiest - is niet bekend. Er stond in eerste instantie FENENOOND in plaats van FEYENOORD. En onder de prijs beker 24-5-2016: 24 mei en dus geen 24 april. De misser werd per direct hersteld. De eerste N werd veranderd in een Y en de 5 in een 4. Maar op de plaats van de R prijkt nog steeds een N.

Elia plaatste in eerste instantie vol trots een foto van zijn nieuwe, foute aanwinst op Instagram. Kort na de eerste reacties verwijderde hij het kiekje en kwam vervolgens met een nieuwe afbeelding op de proppen. De foute tatoeage zwerft nog wel rond op sociale media. Eljero Elia wordt overigens niet warm of koud van alle ophef. ,,Mensen hebben duidelijk weer niks te doen'', schrijft hij op Twitter.

Volledig scherm
© ANP
  1. Van Bommel kritisch op Lozano
    Na remise in Heerenveen

    Van Bommel kritisch op Lozano

    Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.