Volledig scherm
Ajax-fans in het PSV-stadion. © ANP

Boze Ajax-fans belagen spelersbus bij Arena

Na de door Ajax verloren uitwedstrijd tegen PSV (3-0) hebben boze en teleurgestelde supporters de spelersbus belaagd. 

Toen de bus vanuit Eindhoven bij de Amsterdam ArenA aankwam, belemmerden tientallen Ajax-fans de doorgang en sloegen ze tegen de ramen van het voertuig met daarin de spelers en technische staf. Volgens een politiewoordvoerder zijn geen aanhoudingen verricht.

Directeur Edwin van der Sar en trainer Erik ten Hag stonden de boze supporters kort te woord. Ajax verspeelde in Eindhoven de laatste kans op de titel en moest toezien hoe PSV het kampioenschap vierde. Maandag is de huldiging in Eindhoven.

Jarno Grob on Twitter

Supporters staan om Edwin van de Sar heen. Ze vragen om uitleg, willen veranderingen zien. 'Ajax is Ajax niet meer wordt er geroepen' #psvaja

  1. Willem van Hanegem-special

    Willem van Hanegem-special

    Feyenoord-legende Willem van Hanegem wordt woensdag 75 jaar. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.