Sari van Veenendaal.
Volledig scherm
Sari van Veenendaal. © ANP

Captain Sari van Veenendaal niet met backpack, maar met Oranje op weg naar Australië

Het klinkt nog ver weg. Maar de kwalificatie voor het WK in 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland begint voor de voetbalvrouwen van Oranje al in september. Tegenstanders zijn IJsland, Tsjechië, Belarus en Cyprus.

 1. Toch nog een ‘ontsnappingsroute’ voor Ajax? AS Roma kan helpende hand bieden in Europa

  Toch nog een ‘ontsnap­pings­rou­te’ voor Ajax? AS Roma kan helpende hand bieden in Europa

  De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Al kan Ajax nog een ticket ‘promoveren’. Dat hangt van AS Roma af. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
  Eindhoven, Alkmaar, Rotterdam, Amsterdam
 2. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM
  13

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”